Ben jij Top of Mind

Top Of Mind (TOM) zijn en blijven, dat is niet altijd even makkelijk. Daag jij jezelf tijdens werktijd wel eens uit om wat te leren of te lezen? Lastig hè, als je werkdag al zo vol zit. De tegenhanger is dat jij als teamleider, coach, HR manager of professional ook weet hoe belangrijk het is om persoonlijk te groeien. De hele dag door ervaren we leerprikkels, maar ‘even’ de materie induiken is niet meer zo vanzelfsprekend in deze tijd. Of toch wel?

De Esperto GoTom-app helpt elk individu om Top Of Mind te blijven over belangrijke onderwerpen als het bijhouden van kennis, actuele onderwerpen, of de kernwaarden en prioriteiten van de organisatie. Ook tijdens alle drukte van dag.

Hoe werkt de Esperto GoTom-app?

Weten waar je goed in bent en waar je nog meer over kunt leren, is essentieel voor het bereiken van succes en voldoening in je carrière. Alleen hoe ontdek je je ‘blind spots’. De Esperto GoTom-app helpt je daarbij.

1

App

In de Esperto GoTom-app volg je trainingen in quizvorm. Geschreven door een bekende professional uit jouw sector of door een professional uit de organisatie. Een korte, snelle en krachtige manier van kennis delen en overdragen. Bij elk antwoord staat er een toelichting. Deze toelichting biedt meer informatie of verwijst naar een document of website waar je meer over het onderwerp kunt lezen. Wil je dit later nog een keer teruglezen? Sla het dan op in je persoonlijke bibliotheek.
2

Dashboard

Het algemene dashboard voor teamleiders registreert de anonieme overall resultaten. Het geeft een beeld van welke trainingen populair zijn, welke onderwerpen nog wel wat aandacht vragen of waar de medewerkers goed in zijn. Ook heeft elke gebruiker een persoonlijk dashboard. Hierin kun je je eigen scores bijhouden, je weekdoelen inzien en aan evenementen deelnemen.
3

Op maat

Als professional stel je zelf trainingen samen. Deze trainingen kun je via de Esperto marktplaats aan je eigen maar ook aan andere studenten aanbieden. Daarbij ontvang jij niet alleen jouw deel van de opbrengsten, maar ook data die je helpen je trainingen weer verder te ontwikkelen. Trainingen binnen de Esperto GoTom-app zijn daarom altijd actueel en superrelevant.
Gemakkelijk inloggen (single sign-on)
Trainingen op maat
Anoniem deelnemen? Dat kan altijd
leren van experts
snel inzicht in de resultaten
snel inzicht in de resultaten

Het dashboard voor teamleiders

Hoe daag je iedere medewerker voldoende uit en hoe houd je zicht op waar je organisatie nog in kan groeien? Bij Esperto zitten we er bovenop. Althans dat doet ons algoritme. We houden bij waar een medewerker goed in is, maar ook waar iemand zich nog in kan verbeteren. Ook registreren we in het dashboard de algemene resultaten. Deze kun jij als teamleider inzien. Het geeft een beeld van welke trainingen populair zijn, welke onderwerpen nog wel wat aandacht vragen of waar de medewerkers goed in zijn. Zo kun je zelf de vervolgstappen bepalen. Ga je de verdieping in of ga je op zoek naar nieuwe trainingen?

Wat kan jij als professional inbrengen?

Alle trainingen worden geschreven door experts uit de sector. Waarom? Zij kunnen het verschil maken. Met een schatkist aan ervaring, een breed netwerk en de juiste kennis zorgen zij voor Top Of Mind (GoTom) trainingsmateriaal. Om eigen trainingen te ontwikkelen kun je de volgende startpunten hebben:

  • Je bent een onafhankelijke expert in een specifiek vakgebied en wilt jouw kennis delen met anderen. Organisaties mogen tegen een vergoeding van je trainingen gebruik maken.
  • De organisatie gebruikt Esperto GoTom en jij wilt als senior jouw kennis met je collega’s delen. Je vraagt toestemming aan de teamlead om een kennisquiz te maken en te delen.

Inmiddels lekker Top of Mind?

Hopelijk vind je dan een klein gaatje ergens om even een review achter te laten. We zijn benieuwd wat de Esperto GoTom-app jou heeft geleerd. Laat jij een review achter? Vinden we leuk!

Geef het leerproces van je klanten een boost!

Begin vandaag nog met Microlearning.

GoTom verandert de manier waarop we leren. Onderzoek met ons de mogelijkheden om microlearning onderdeel te laten worden van jouw organisatie.

Say hello info@www.gotom.nl